LICHTRECLAME

Herkenbaar in het straatbeeld.

Opzoek naar Lichtreclame voor uw bedrijf? Laat door Dark Orange in Rotterdam uw Lichtreclame op maat maken. Dark Orange Lichtreclame, gespecialiseerd in het produceren en monteren van Licht reclame Neonreclame, Lichtbakken en Ledverlichting. Nu vrijblijvende offerte aanvragen.

Lichtbakken op maat in Rotterdam. Een specialist in lichtreclame voor Rotterdam gezocht? We hebben zowel de expertise als ervaring.

Lichtreclame

Bij Dark Orange kunt u terecht voor verschillende vormen van lichtreclame. Van neon verlichting, LED verlichting tot LED displays. De mogelijkheden zijn oneindig. Dark Orange ontwerpt, bouwt, plaatst, monteert, repareert en onderhoudt al uw lichtreclame.

Neon reclame verlichting

Neon zorgt voor een sfeervolle en professionele uitstraling met een zeer hoge attentiewaarde. Neonreclame kan aan de gevel/muur, op daken, luifels en zuilen. Neon lichtreclame is ook geschikt voor gebruik binnen, bijvoorbeeld hangend achter een etalageraam. Ook voor een neon ornament bent u bij ons aan het juiste adres.

LED reclame verlichting

LED reclame is leverbaar in zeer veel verschillende kleuren, is zo goed als onderhoudsvrij, zeer energiezuinig en heeft een lange levensduur. LED verlichting is bij alle vormen van lichtreclame niet meer weg te denken. LED letters of panelen, LED lichtbakken, verlichte LED reclamezuilen of informatiezuilen, LED reclameborden; het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Lichtbakken

Zet uw bedrijf in de spotlight met onze lichtbakken. Zo valt uw bedrijf ook ‘s avonds op. De lichtbakken worden op maat geleverd met de keus uit TL of LED verlichting, enkel of dubbelzijdige uitvoering en met de gewenste afwerking.

LED letters

LED letters zijn de moderne variant van neon letters. Het zijn doosletters, indirect of direct verlicht met LED lampen. LED letters zijn in allerlei vormen, kleuren en maten verkrijgbaar.