Lichtreclame

Lichtreclame

Bij Dark Orange kun je terecht voor verschillende vormen van lichtreclame. Van neon reclame verlichting, LED reclame verlichting tot LED displays. De mogelijkheden zijn oneindig. Dark Orange ontwerpt, bouwt, plaatst, monteert, repareert en onderhoudt jouw lichtreclame.

Neon reclame verlichting

Neon zorgt voor een sfeervolle en professionele uitstraling met een zeer hoge attentiewaarde. Bij gevelreclame kunnen neon en neonletters een goede oplossing zijn zoals aan de gevel/muur, op daken, luifels en zuilen. Neon lichtreclame is ook geschikt voor gebruik binnen, bijvoorbeeld hangend achter een etalageraam. Ook voor een neon ornament ben je bij ons aan het juiste adres.

LED reclame verlichting

LED reclame is leverbaar in zeer veel verschillende kleuren, is zo goed als onderhoudsvrij en heeft een lange levensduur. LED verlichting is bij alle vormen van lichtreclame niet meer weg te denken. LED letters of panelen, LED lichtbakken, verlichte LED reclamezuilen of informatiezuilen, LED reclameborden; het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Lichtbakken

Zet jouw bedrijf in de spotlight met onze lichtbakken. Zo valt jouw bedrijf ook ‘s avond op. De lichtbakken worden op maat geleverd met de keus uit TL of LED verlichting, enkel of dubbelzijdige uitvoering en met de gewenste afwerking.

LED letters

LED letters zijn de moderne variant van neon letters. Het zijn doosletters, indirect of direct verlicht met LED lampen. LED letters zijn in allerlei vromen, kleuren en maten verkrijgbaar.

HULP OF ADVIES NODIG?
OP ONS KUN JE REKENEN!

Heb je hulp nodig om jouw idee uit te werken of jouw bedrijf te promoten? Wij helpen je er graag bij. Door jouw reclame-uitingen te verzorgen, een complete huisstijl of een losse logo te ontwerpen. Neem gerust contact met ons op.

Bel 010 – 226 36 79 of mail ons voor meer informatie.
AANTAL VAN ONZE KLANTEN
[vc_simple_slider ids=”2255,2254″]