Dark Orange

Voor elke uitdaging een creatieve oplossing!

Onze service

Uw wens, onze creativiteit
Wat u ook van ons vraagt, Dark Orange beantwoordt uw wens altijd met creativiteit. Of het nu gaat om binnen- en buitenreclame, autoreclame of drukwerk. Wij ontwerpen, produceren en monteren het!

 1. Binnenreclame

  Maak indruk met binnenreclame

  Wilt u af van die saaie, klinische ruimtes en bent u op zoek naar sfeer en herkenbaarheid voor uw winkel of kantoor? Dan is binnenreclame het antwoord. Bij Dark Orange kunt u onder andere terecht voor verschillende binnenreclame producten zoals belettering, muurstickers, presentatiewanden, vloerstickers en beursstands.

  Heeft u bijvoorbeeld een winkel, dan denken wij allereerst met u na over de look van uw etalage en gevel. Hiermee wilt u klanten triggeren om uw winkel binnen te treden. Daarnaast is het belangrijk om deze stijl ook binnen toe te passen. Hierdoor schept u eenduidigheid in de boodschap die uw naar de klanten wilt overbrengen. Wij van Dark Orange doen dan de rest door te zorgen voor fraaie uitingen en inspirerende kleuren.

 2. Buitenreclame

  Buitenreclame op maat

  Gevelreclame, Raambelettering, Reclameborden, Spandoeken, Reclamezuilen, Vlaggen, Banners, Stoepborden. Een kleine greep uit onze totaal aanbod. Welke buitenreclame product je ook wenst, wij van Dark Orange kunnen het leveren, van ontwerp tot realisatie.

  Je bent trots op je bedrijf en dat mag gezien worden. Zo zorgt bijvoorbeeld gevelreclame ervoor dat jouw bedrijf opvalt in het straatbeeld. Hang jouw gevelbord op boven de ingang en je maak direct indruk op jouw klanten. Raambelettering is een echte blikvanger en sluit perfect aan bij jouw andere gevelreclame. Wij kunnen alle soorten belettering ontwerpen en plaatsen. Heb je liever een reclamebord, een spandoek, een vlag of banner? Ook dat is bij ons geen punt. Wij gebruiken uitsluitend goede materialen aangezien de meeste reclameborden, spandoeken, vlaggen en banners buiten gebruikt worden. Zo gaan de producten langer mee.

  Alle buitenreclame producten zijn in alle maten beschikbaar en in verschillende materiaalsoorten te bestellen.

 3. Autoreclame

  Autoreclame

  Autoreclame is een zeer effectief reclamemiddel. Uw bedrijfsauto rijdt overal en zo zijn er dus vele contactmomenten met potentiële klanten. Uw kunt de auto bestickeren met een logo, een afbeelding of naar keuze beletteren.

  Met autoreclame zijn uw bedrijfsvoertuigen het rijdende visitekaartje van het bedrijf. Of het nu gaat om een enkele auto, aanhangers, vrachtwagens of zelfs hele wagenparken; Dark Orange voorziet elk merk of type voertuig van passende reclame. Wij ontwerpen, produceren en monteren autoreclame in eigen huis of op locatie. Van eenvoudige teksten tot full colour, wij helpen u graag. Tevens kunnen we uw auto helemaal inpakken, ook wel bekend als carwrapping.

  Werk je als freelancer of wil je niet continue met reclame rond rijden? Dan bieden onze magneetstickers wellicht uitkomst als alternatief voor het beletteren van je auto.

 4. Interieur

  Een uniek interieur

  Dark Orange kan u de sfeer geven die u graag ziet. Een mooie muurprint, -sticker of plafonddecoratie maakt een groot verschil in je interieur. Het geeft een geheel zelf gekozen sfeer. Richt je interieur in met unieke foto’s of decoraties die rustgevend of chique zijn of juist ambacht uitstralen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Onze missie

Dark Orange is een ontwerp- en reclamebureau. Wij verzorgen Binnen en buitenreclame, Autoreclame en Interieur. Bij Dark Orange geloven we in service met een persoonlijke aanpak en kwaliteit. Wat u ook van ons vraagt, wij beantwoorden uw wensen met creativiteit en passie. Onze designers maken altijd een geheel eigen en uniek ontwerp die bij u past.

Uw bedrijf succesvol maken
Dark Orange ondersteunt bij het succesvol maken van uw bedrijf. Dit doen wij door al uw reclame-uitingen een creatieve, unieke en frisse uitstraling te geven. Zo komt u een stap dichterbij het bereiken van uw doel.

Een goed ontwerp
Onze designers maken voor elke klant een geheel eigen design. Zo krijgt u gegarandeerd een uniek ontwerp die perfect past bij uw bedrijf. Bij Dark Orange bent u verzekerd van service met een persoonlijke touch.

Testimonials